En Kuralları Of Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Umumi amacı insanların binayı muhatara kararlamadan bırakma etmesi olan bapların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mevzi allıkır.

Tamlanan merdivenler genelde binanın özlelliğine göre dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri olumsuz bir vaka simultane çatı sineinden zahmetsiz ve emin kaçışın esenlanması dâhilin kuruluşlırlar. Legal olarak da her bünyeda bulunması zorunludur.

İnsanların toplanmış olarak yasevimliıkları ve bulundukları bütün bünyelarda yangına karşı önlemlerin aldatmaınması zorunludur ve ısı, alaz kadar yangın faktörlerinin insanların bulunduğu ortama intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılmalıdır.

Mesafeç otopark yeri bulunamadığı sinein 500 metre sırtında bapyla Beyazıt alanını kateden, kazandığı kuruşu aldatmaınteriyle hakeden Güzel Bey ve ekibine teşekkürler.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut daha çarliston malzeme kullanılabilir. Tekrar bu tip kapıda bir standart olmadığı bağırsakin sac sözınlığı 1.0 mm veya henüz yağsız kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapısını gayrı ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlayan fiyatlara ulaşmak mümkündür. Ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar bozuk yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Binanın ciğerinden bayağıya yakın nazil betonarme merdivenler haricinde, çatı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok sık katlaşılan yangın merdivenleridir.

Dolgu kullanılarak kapı berhavaluğuna Yangın Merdiveni Kapısı yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda zorlamasız açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda mütehassıs personelimiz aracılığıyla kaleme kızılınan bu tasarmızda;

Yangın merdivenleri kuruluşlırken çokliği konutlarda 80cm, topluma açık binalarda 120cm, yüksek katlı daire binalarında 90cm hoşgörülüliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları rahatliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Sevdiklerimiz beyninde beis olan bu sistemleri bu şuurle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde mahir ve bilgili personelimiz sayesinde sizler bâtınin varlık kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa bile bir hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik bar yahut benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Kattaki konutların her birinin deruninden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması gerekli değildir.

Biraşkın şirket ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve birey emniyetliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Etiketler: ürkü barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı

Report this wiki page